TILLYKKE TIL ÅRETS HUNDE🤩

 

 

Årets hund 2017

Vi skal have uddelt pokal til Årets hund i vores klub. Vi har da stadig et par hunde der har nogle fornemme VK placinger i årets løb. Igen i år har Hegaards Max markeret sig på årets prøver. Det fornemste var vel at vinde forårsmesterskabet.

Men som man siger “lad de unge komme til”  Vi har nævnt IS Nemo med flere præmieringer i UK.  Men Nordvestjydens Kaisa ført af Søren Stærkær er ikke til at komme uden om i 2017.  Kaisa har 6     1. præmier på anerkendt prøve og en 6. vinder på Dansk Jagthunde Derby. Det giver i alt 34 flotte point.  Det er et af de højeste point antal der er givet. Kun Poul Fugls Søndermosens Riff  har haft flere point. I 1999 opnåede Riff 38 point  Også Klaus Kastrups Sheila havde et højere pointtal i 1995 nemlig 35 p.

Disse to hunde + Heegårds Max er de eneste der har vundet pokalen 2 gange.  Søren har vundet den 3 gange med tre forskellige hunde , Steffie, Sannie og nu Kaisa- der for bliver den ejendom.  Tillykke  

 

 

Årets apportør 2017

Vores medlemmer i Hindevad er gode til at støtte op om de lokale apporteringsprøver, det gælder den hos Svend og den hos Helge.  Det er to prøver vi ser frem til og vi har altid nogle hyggelige dage der. Vi har jo nogle gode apportører her på Fyn.  Men vi har igen en hund, som har været på flere apporteringsprøver end de fleste nemlig  ES Midfyns Cato.  Cato har været på prøve i Herning på ESK familiedag,  Racedyst på Fyn, holdet blev pokalvinder og ESK i Sønderjyllan, Disk på Fyn og Esk  prøve på Fyn. Her blev Cato pokalvinder. Så  I alt er det blevet 156 point incl. 10 point for 2 x pokalvinder

Ove vandt pokalen i 2014 med Heegårds Granit, igen i 2016 med MIdtfyns Cato. Og nu i 2017 er det så 3. gang i alt. Dermed vinder Ove Madsen  Kennel Højfyns Vandrepokal til ejendom.

Stort tillykke til dig Ove.

 

Årets hund 2016

Vi skal have uddelt pokal til Årets hund i vores klub. Vi har da stadig et par hunde der har nogle fornemme VK placinger i årets løb. Torbens Debit er jo gennem flere år en meget stabil hund, der slår til flere gange årligt.

Sidste års  ÅRETS HUND  Es Max har igen i år markeret sig på årets prøver.  Denne gang med ikke mindre end 3 fornemme vinderklasseplaceringer.  Vi må vel starte med den fornemste, nemlig en 4. vinder  på Danmarksmesterskabet. Stort tillykke med det. Adgangsbilletten blev udløst i Hejnsvig på Danmarks Jægerforbunds prøve, nemlig en 1. vinder.  Sidst men ikke mindst blev det også til en 1. vinder på vores egen forårsprøve.

Det giver sammenlagt 18 velfortjente point.

Tillykke til ekvipagen

 

 

Årets apportør 2016

Vores medlemmer i Hindevad er gode til at støtte op om de lokale apporteringsprøver, det gælder den hos Svend og den hos Helge.  Det er to prøver vi ser frem til og vi har altid nogle hyggelige dage der. Vi har jo nogle gode apportører her på Fyn.  Men vi har igen en yngre hund, som har været på flere apporteringsprøver nemlig Midfyns Cato.  Cato har været på prøve i Herning på ESK familiedag, DISK på Fyn, Racedyst på Fyn og ESK i Sønderjyllan, hvor det blev max point og pokal.  I alt er det blevet 115 point dertil kommer 5 pokal point.  I alt 120 p.

Tillykke Ove med det flotte resultat

 

 

Årets hund 2015

Vi skal have uddelt pokal til Årets hund i vores klub. Tak fordi der er flere der har sendt deres resultater ind. Det er dejligt at interessen for at være med i opløbet er der.  Vi havde jo ingen vinderklasseplaceringer  i år på anerkendte prøver .  En af de fornemmere placeringer var p. Sifu med Steffen Olesen bag snoren, de fik en 6. vinder ved  Dansk Jagthunde derby.

Sidste års  ÅRETS HUND  Es Vitus har igen i år markeret sig på årets prøver nu i åben klasse. Vitus har da også opnået ikke mindre end to 1. præmier i ÅK og flere 2. præmier m.m.  Det rækker ikke helt i år.

Vi har en af klubbens unge vinderklassehunde  som har to 1. præmier på anerkendte prøver i UK samt 1. pr. + pokal i UK i Hindevadregi.  Her oveni blev det til en 1. pr. i åben klasse i FJD Broby.  I efteråret blev det til en vinderklasseplacering  nemlig på vores egen efterårsVK en 2. vinder. På  ESK hovedprøve en 3. vinder i UKK .   Alt dette giver sammenlagt det flotte pointtal på 31 point til årets hund i Jægerklubben Hindevad. Tillykke til ES Max og Harris Jensen.

Tillykke til Jer.

 

 

Årets apportør 2015

Vores medlemmer i Hindevad er gode til at støtte op om de lokale apporteringsprøver, det gælder den hos Svend og den hos Helge.  Det er to prøver vi ser frem til og vi har altid nogle hyggelige dage der. Der var ikke helt så mange af vore lokale der bestod så mange prøver, som vi før har set.

Vi har jo nogle gode apportører her på Fyn.  Breton Tikki/Cæsar er altid selvskreven til den fynske racedyst og får altid høje points.  Bretonerne blev da også nr. 3 på den fynske racedyst. Sidste år var det Ove Madsen og Granit, der løb med pokalen med hele 153 p .

Men vi har igen en yngre hund, som har været på et par apporteringsprøver. Først apporteringsprøven hos Buchhave, hvor det blev til 28 p + pokal og senere racedyst med 29 p. Det giver med tillæg for pokal i alt 57 p.

Tillykke til ES Max og Harris med pokalen for årets apportør.

 

Årets hunde

 TILLYKKE TIL Å😀RETS HUNDË🤩

 

Årets hund 2014

 

Vi skal have uddelt pokal til Årets hund i vores klub. Tak fordi der er flere der har sendt deres resultater ind. Det er dejligt at interessen for at være med i opløbet er der.  Vi har nogle vinderklasseplaceringer i år, men ikke så mange, som vi før har set. En af de fornemste placeringer var p. Storm med Anne Marie Larsen bag snoren, de fik en 4. vinder ved  Dansk Jagthunde derby. I år rækker det ikke helt, der er en unghund der har markeret sig kraftigt på Fyn i år.  Også sidste år var ES Vitus og Henning Klokker med i opløbet hvor det ikke helt rakte, men i år har Vitus ikke mindre end 2 første præmier i undhundeklasse og en 1. pr. i åben klasse.  Vitus fik 1. præmie på en FJD prøve i foråret,  1. præmie + pokal på ESK hovedprøve. På vores egen prøve fik Vitus 2. pr. i Uk i foråret og 1. præmie + pokal i åben klasse i efteråret.

 

Alt i alt giver det 15 point og ES Vitus og Henning Klokker er en værdig vinder af titlen årets hund i Jægerklubben Hindevad og pokalen.

 

Tillykke til Jer.

 

 

 

 

 

Årets apportør 2014

 

Vores medlemmer i Hindevad er gode til at støtte op om de lokale apporteringsprøver, det gælder den hos Svend og den hos Helge.  Det er to prøver vi ser frem til og vi har altid nogle hyggelige dage der.

 

Vi har jo nogle gode apportører her på Fyn.  Breton Tikki/Cæsar er altid selvskreven til den fynske racedyst og får altid høje points. Svend Buchhave stillede på en prøve med ikke mindre end fem hunde og bestod med alle, så apportering det kan vi på Fyn.

 

Men vi har en yngre hund, som har været på ikke mindre end 5 prøver og  opnået det flotte resultat på  153   point, heraf er de to prøver som pokalvinder og det giver 10 ekstra point.   Føreren er forholdsvis ny i setter regi, men absolut ikke ny med hensyn til erfaring med hunde og dressur.  Som alle jo nemt kan regne ud er det ES Granit og Ove Madsen det drejer sig om.  Granit er hermed årets apportør i Jægerklubben Hindevad. Tillykke med pokalen Ove.

 

 


Årets hund 2013

Vi skal have uddelt pokal til Årets hund i vores klub. Tak fordi der er flere der har sendt deres resultater ind. Det er dejligt at interessen for at være med i opløbet er der. Vi har Alex og Fighter med resultater i den fornemme klasse brugsklasse, nemlig en 1. præmie og flere udstillingsresultater. ES Bob og Harris har også markeret sig i året løb. Bob blev bl.a. placeret i vores egen klub både forår og efterår.

Også i unghundeklassen er der er der flotte resultater. Her er det ES Vitus med Henning Klokker efter snoren, der har opnået ikke mindre end 4  1. præmier i UK og de to var i vores egen klub, hvor Vitus også blev pokalvinder.

Ikke desto mindre har vi en hun der rager lidt op over de andre i hvert fald resultatmæssigt. Det er en lille hund, der bare slår til hver gang den bliver stillet på prøve, der var lige en enkelt gang der kom et par stykker råvildt i vejen i matchningen. Det blev til ikke mindre en fem VK placeringer, heraf en 1. vinder på Hindevads efterårsprøve og ikke mindre end en 2. vinder på DM.

Der er vist ikke nogen der er i tvivl om, hvem det handler om nemlig breton Fønsvigs Debit og Torben Andreassen.  Debit har opnået hele 32 point, det højeste pointtal i de sidste 11 år – før den tid har jeg ikke pointtallene på de vindende hunde.

Et Stort tillykke til vores Danmarksnæstenmester Torben Andreassen og Debit som hermed bliver årets hund.

 

 

Årets apportør 2013

Vores medlemmer i Hindevad er gode til at støtte op om de lokale apporteringsprøver, det gælder den hos Svend og den hos Helge.  Det er to prøver vi ser frem til og vi har altid nogle hyggelige dage der.

Valdemar som er en meget dygtig apportør med sine hunde vandt pokalen til ejendom sidste år, men har genudsat den så vi stadig har noget at kæmpe for.

Valdemar er som sædvanlig med i opløbet om pokalen igen, men måtte i år se sig slået af ES Sannie/Søren Stærkær, som opnåede hele 113 point.  )

Sannie og Søren er et stabilt apportørpar – så det er velfortjent du vinder pokalen i år Søren – Tillykke.

 


Årets hunde 2012

Årets hund på marken 

Vi er nået til årets hund. Der er flere hunde med gode resultater i årets løb. Vi har Gossi som vandt jægerklubben Hindevads forårsprøve og med en VK placering, vi har Cille med en VK placering og en Brugsprøve, der er Sannie med et par VK placeringer, men som jeg allerede sagde i beretningen var der i sær én hund der har gjort sig bemærket i årets løb.  Det er Senja Nitte. Nitte har en  6. vinder i foråret.  En 2. vinder i efteråret og en 1. vinder også i efteråret – det giver sammenlagt 21 point og Nitte er en værdig vinder som årets hund i Jægerklubben Hindevad.

 

Årets apportør 2012

Vores medlemmer i Hindevad er gode til at støtte op om de lokale apporteringsprøver, det gælder den hos Svend og den hos Helge  Vi har mange hunde i Hindevad klubben der har været og har bestået apporteringsprøver i årets løb.  Men vi har især én hund der virkelig har gået til den i årets løb.

Det er engelsk setter Emmerik med Valdemar Larsen i den anden ende af snoren.

Emmerik har bestået DISK apporteringsprøve på Fyn med 25 p

ESK Fyn med 29 point.

ESK Sønderjylland med 28 p

Den Fynske Racedyst med 29 point. Det giver i alt 111 point. Det gør Emmerik til årets apportør i Jægerklubben Hindevad.  Ikke nok med det – da det er 4. gang Valdemar vinder pokalen  med 2 forskellige hunde bliver pokalen vundet til ejendom.  Tillykke med det.

Tillykke til Krageredens Debbi/John Skovgaard som blev årets hund 2011 i Jægerklubben Hindevad. Debbi opnåede flere flotte resultater:

1. v  Hindevad forår .  Henholdsvis 3. vinder og 4 vinder på to forårsVK. Og til slut bliver hun 1. vinder på DKK mesterskabsprøve. Det er godt gået John..

Dette giver tilsammen  26  pointOg dermed bliver Krageredens Debbi årets hund 2011  i  Jægerklubben Hindevad


🙂Tillykke til årets apportør.🙂

Årets apportør 2011 blev Lammefjordens Sannie/Søren Stærkær.  Sannie bestod i 2011 apporteringsprøve både i ESK regi og DISK regi på Fyn. Derefter var det den fynske racedyst, hvor engelsk setterne blev nr. 2.  Ialt gav det 86 point.

John og Debbi havde et fantastisk godt 2011 med bl.a. et flot resultat som 1. vinder på DKKs Mesterskabsprøve

Lammefjordens Sannie blev årets apportør 2011.