Tillykke

TILLYKKE TIL ARNE LARSEN 

 

Et af vores æresmedlemmer nemlig Arne Larsen kan i dag fejre sin 80 års fødselsdag. Arne Larsen er et kendt og værdsat medlem af Hindevadklubben gennem rigtig mange år. Arne har været trofast til altid at stille på vores prøver med sine hunde og gerne mere end én hvis det var det han havde. Arnes Kennel UG har altid haft meget smukke hunde, som han og Maria har fremført på mark og bænk. Det har altid været sådan at havde vi brug for en hjælpende hånd Er Arne altid klar. Arne blev for år tilbage æresmedlem i Jægerklubben Hindevad. En ganske fortjent ære pga han mangeårige virke i vores klub. Han er stadig den første der rejser sig og hjælper mig med mad, kaffe oprydning og hvad der ellers falder for til møder, prøver og lignende. Vi håber at se dig rigtig mange år endnu. Der skal lyde et stort til lykke fra din gamle klub. Og ikke mindst fra undtertegnede som også sender dig et stor tilykke og tak for din hjælpsomhed Kan du og Bodil have en god dag.

 

 

 

 

 

Til Jægerklubben Hindevads Bestyrelse, vil jeg gerne sige tak for opmærksomheden ved min fødselsdag.

Med venlig hilsen Jørgen Michael

 

Jørgen Michael Pedersen – 75 år

Her  fra Jægerklubben Hindevad skal lyde et stort tillykke til dig Jørgen Michael med de 75 år, tirsdag den 14. marts. 2017.  Jeg tror Jørgen Michael har været en del af Hindevad i hele dens levetid, og dog ikke helt så længe, men i hvert fald i mange år. Der er ikke mange ”kasketter” du ikke har haft på i klubben. Du har været i bestyrelsen, grillmester, dømt vore hunde et utal af gange og nu her for et par år siden, blev du æresmedlem i Jægerklubben Hindevad.  Det er dejligt du stadig er aktiv i klubben, du er altid trofast tilskuer  til vore prøver.  Og er da også altid klar med en god kommentar til dette og hint. Vi er nogle stykker, der nyder, når du får trukket motorcyklen frem og kommer en tur rundt på besøg. Det er altid hyggeligt. Bliv endelig ved med det.  Men her til slut skal der lyde endnu et tillykke og ønsker om en god dag og mange flere gode år.

På bestyrelsens vegne  Marrit

 

 

Svend Buchhave - 75 år

I dag, den 4. november fylder en af  Jægerklubben Hindevads mere markante skikkelser 75 år nemlig Svend Buchhave.  Vi behøver ikke at sige andet end Svend Buchhave så ved alle hvem det er. Svend er æresmedlem i Hindevad, han er tidligere formand i vores klub.  Derudover  er der tusind andre ting Svend er og har været involveret i. Han er tidligere markprøvedommer og en højt respekteret af slagsen, Svends hjerte brænder for pointeren, han er kendt for sine meget stortgående og stilrene hunde.

Og alle vi fynboer og mange andre kender jo Svend , fordi det er hos Svend vi træner hunde til apportering, det er hos Svend apporteringsprøverne  og markprøver bliver afholdt.  Men man skal huske der står som regel en kvinde bag alt og her er det ingen undtagelse. Uden Karen gik det ikke, hun er der med mad, når der er prøver, hun er der når Svend skal på prøve, ja hun er der altid, når der er brug for hende.

Svend vi vil ønske dig et stort tillykke på dagen og håber på ”god vind” til jer begge fremover.

På bestyrelsens vegne

Marrit

 

 

 

 

 

 

Alex Nissen  - 70 år

Der skal fra Jægerklubben Hindevads bestyrelse lyde et stort tillykke til vores tidligere mangeårige bestyrelsesmedlem Alex Nissen, som søndag den 24. maj 2015 fylder 70 år. Alex har gennem mange år været prøveleder for vores efterårsprøve og altid sørget for, ata vi kunne gå på gode terræner. Det håber vi selvfølgelig vil du vil fortsætte med. På hundefronten har du haft mange stilrene pointere. Dine hunde har hentet mange præmier hjem både på mark og på bænk.  Søren og jeg mindes med glæde mange gode ture med Dirty Dancer, Anna Marie med Friis og vor egen Steffie, det var glade dage med gode marker med mange høns. Dirty vandt du meget med, men det største resultat var nok med Astrups Feighter, som du blev Derbyvinder med.  Jægerklubben ønsker dig endnu engang tillykke og god vind fremover.

M

 

 

 

 

 

 

Harris Jensen  - 70 år

Jægerklubben Hindevad ønsker til tillykke til Harris med fødselsdagen den 13. oktober.  Harrís har gennem mange år været en markant skikkelse i hunde- og jagtregi. Der er vist ikke mange der ikke ved hvem Harris er. De seneste år har han også været et skattet medlem i Jægerklubben Hindevad og nu senest også medlem af bestyrelsen.  Harris fik for år tilbage en engelsk setter Bob og dermed røg han til alles fornøjelse over i vores  "engelske lejr"  Der er også kommet en efterfølger til Bob nemlig Max, som vi jo også forventer os meget af med Harris i den anden ende af snoren.  Kære Harris - Hindevad og dens medlemmer ønsker dig alt godt fremover og  tillykke med dagen.

M.

 

 

Helge Knudsen - 60 år

Jægerklubben Hindevad kan ønske tillykke den 3. september til en af vores trofaste medlemmer og medlem i bestyrelsen nemlig Helge Knudsen, som fylder 60 år. Ja kære Helge tiden går  men kærligheden til vore hunde har du da heldigvis stadig. Som alle ved er det den irske setter der er den foretrukne hund hos dig. Jeg mindes mange gode hunde du har gået med gennem tiden og ført til tops på forskellige prøver.  Du er altid hjælpsom, når vi har brug for hjælp det være sig i bestyrelsen eller hvis man har brug for hjælp til en prøve, også terræn til appoteringstræning/prøve klarer du.  Apporteringsprøven hos dig er en af de arrangementer som vi vist alle holder af at komme på, det være sig alle racer, Man føler sig i den grad velkommen når du og Tove lukker jeres hjem op for os alle til frokost bagefter. Heller ikke I er sluppet for sygdom  men vi  håber stadig at se dig i marken fremover. På bestyrelsens vegne stort Tillykke   

 

Marrit

 

Gunnar Larsen  80 år  den  15. juli 2014

En af Jægerklubben Hindevads trofaste medlemmer fylder 80 år.  Kære Gunnar du ønskes hjertelig tillykke med dagen.   Du har altid stillet op når der blev holdt lokal prøve i Hindevad  og som regel har du haft mere end en enkelt hund  med.   I rigtig mange  år har Gunnar været en del af den fynske hundesport.   Du og Grethe  er altid kommet  med et smil og har altid været hyggelige at være på hold med.

Hundemæssigt har Gunnar også markeret sig eftertrykkeligt med sin Kennel  Villestofte.  Fra denne kennel er der udgået mange store hunde med meget flotte placeringer. 

Vi husker  da du gik med Gullith med Rambo, Nanna  og der kan nævnes et utal af hunde  og alle har gode resultater med i bagagen.     Historien ville blive uendelig , hvis vi skulle have det hele med.

Jægerklubben Hindevad ønsker stort tillykke og vi glæder os til fortsat at se dig og dine hunde på marken  i årene fremover.

Marrit

 

 

TILLYKKE 

 

Arne Larsen 75 år  20, maj

Den 20. maj 2014 fyldte Arne Larsen 75 år. Der skal her fra Jægerklubben-Hindevad lyde et stort tillykke.  Arne har indtil for nylig gennem  flere år været i bestyrelsen i Hindevad. Arne har altid trofast stillet op til vore arrangementer og som regel med flere hunde.  Arne har gennem årene opdrættet flere gode hunde. Vi kender alle sammen Logo, denne smukke pointer som datteren Maria har fremført på talrige udstillinger og også på markprøver.  Arne har opdrættet UGs Prince som Chr. Johansen har fremført helt frem til Danmarksmesterskabet. Arne selv er også altid selv at træffe med sine hunde til markprøver og træninger.  Der skal endnu engang lyde et stort tillykke til dig Arne og alt godt fremover og vi håber stadig at se dig i marken med dine pointere.

Marrit

Tillykke

 

Onsdag d. 15/5 fylder Lars Nielsen 50 år, og runder dermed et skarpt hjørne.

Lars begyndte at gå med hund først i 90’erne og har igennem tiden været særdeles aktiv som hundemand, både med pointer, men i særdeleshed med engelsk setter. Lars har opnået mange flotte resultater med sine hunde. Ikke mindst på derbyet hvor du har placeret dig flere gange, både som fører, og som ejer og fører af engelske settere.

Ud over at gå med hund, har du også påtaget dig flere hverv indenfor hundesporten, til stor gavn og glæde for alle os andre. Du er aktiv og særdeles vellidt som dommer. Du har i en årrække siddet i engelsk setter klubs bestyrelse hvor du fungerede som sekretær, og var dermed en del af forretningudvalget. Du blev ligeledes valgt ind i markprøveudvalget hvor du stadig sidder som formand. Ligeledes har du i en årrække siddet i bestyrelsen både i Jægerklubben Hindevad og i Nordvestfyns hundesportsforening, hvor du også sidder som formand.

Det er som sagt en særdeles aktiv, men også utrolig afholdt kammerat vi her siger tillykke til. Du har med din rolige fremtoning og humoristiske bemærkninger, altid været utroligt vellidt blandt alle hundefolk uanset race.

Kære Lars. Hjerteligt tillykke med de 50 år. Håber vi også fremover vil få mange gode timer i dit selskab.

De fynske hundefolk.

 


TILLYKKE  Jørgen Michael Pedersen  70 år

 

En af Jægerklubben Hindevads  mangeårige medlemmer fylder i marts måned  70 år. Jørgen Michael Pedersen var gennem en årrække et skattet medlem af klubbens bestyrelse.  Han var altid parat til at hjælpe og til klubbens 75 års jubilæum var det Jørgen Michael der stod for et festligt grillarrangement efter vores efterårsmarkprøve.   Jørgen Michael har ført pointere i rigtig mange år, han har dømt utallige markprøver i tidens løb.  Den sidste pointer vi har set Jørgen Michael med var frk Horseballe (Villestoftes Nicole). Jeg vil på bestyrelsens vegne ønske dig et rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen og håber  vi stadig vil se dig på vore prøver, hvad enten du har hund med eller ej.

 

På bestyrelsens vegne

 Marrit